"Voor Stropdassen met logo en gepersonaliseerde en custom made Sjaals, Manchetknopen, Bretels, Strikken en Pins ga je naar TieConcepts"

Enkele reviews van onze klanten

"Als grootste businessclub van Noord Limburg wilde wij bij VVV-Venlo een uniek, mooi en functioneel cadeau voor onze leden. TieConcepts hielp ons perfect met het meedenken en realiseren, wat resulteerde in een schitterende stropdas (én dito verpakking), die onze 350 leden met plezier dragen."

Ellen Berden - VVV Venlo

"Total zocht een professionele en betrouwbare partner, die custom made, stropdassen wilde verzorgen. Uit ons inkooptraject wisten wij dat TieConcepts dit moest worden. Vakbekwaam, creatief, goed advies, snel handelen en een scherpe prijs.Wij zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat, een werkelijk prachtige Total stropdas!"

Jan Willem den Boer - Total Nederland

"TieConcepts hebben dit jaar weer stropdassen en shawls gemaakt voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Super kwaliteit werk geleverd. Ben er trots op! Zet maar een voorbeeld op jullie site! Kan men zien wat jullie kunnen. Top!"

Ben Franken - Mc Donalds

"Voor de Lions afdeling Putten Arkemheen waren we op zoek naar stropdassen. TieConcepts heeft geholpen met een mooi design en geleverd volgens afspraak. Dus aan te raden!"

Norbert van der Glas - Lions

"De shawls en stropdassen zijn mooi op tijd binnen gekomen. Geweldig, mijn complimenten hiervoor!Je hebt het goed en vooral snel geregeld binnen zeer korte tijd. Het was een prettige samenwerking, Ronald."

Liana Aroutiounian - Roveg Fruit BV

"We wilden op maat gemaakte dassen voor ons heerengenootschap. Dat duurde nog al even. Steeds moest er weer iets van ons net in een ander kleurtje of net een ander streepje. Maar de samenwerking met Ronald was heel erg prettig. Niets was een probleem, ales kon worden aangepast en opgelost. Desondanks dat we ook nog een krappe deadline hadden gesteld aan de medewerkers van Tieconcepts hebben ze het toch op tijd klaar gekregen. Ze zijn schitterend geworden! Nogmaals bedankt en mocht ik ooit weer dassen bestellen, voor welk doel dan ook, dan doe ik het zeker hier: echt een aanrader."

Heerengenootschap Argus

 

 

 

TieConcepts